Contacte

Podeu contactar amb nosaltres a través de l’adreça observatoriguinardo@gmail.com.

O si ho preferiu, parleu amb nosaltres directament a qualsevol de les xerrades debat que organitzem periòdicament.

 

Política de privacitat i protecció de dades personals

Segons el Reglament General de protecció de dades (Reglament (UE) 2016/679, del 27 d’abril de 2016, RGPD), us informem a continuació de la nostra política de privacitat de dades.

Qui és responsable del tractament de les teves dades? El grup de treball Observatori Guinardó-Can Baró En Defensa dels Serveis Públics i els Drets Socials. El nostre contacte és observatoriguinardo@gmail.com i el nostre blog https://observatoriguinardo.wordpress.com/

Com hem obtingut les teves dades? Disposem de les teves dades personals perquè en el seu moment ens les has facilitades per correu o bé per escrit a les xerrades que organitzem periòdicament.

Quines dades tractem? Nom i Cognoms, correu electrònic i, si és el cas, entitat a la que es pertany.

Amb quina finalitat tractem les teves dades? Informar de les xerrades que organitzem, així com de notícies relacionades amb la defensa dels serveis públics i els drets socials.

No realitzem cap tractament de dades excepte el que estan en un llistat de correus per a rebre informació de les activitats esmentades. En cap cas es preveu elaborar perfils, prendre decisions automatitzades amb les dades ni realitzar creuaments de dades.

En quin termini conservarem les teves dades? Mentre la persona interessada no sol·liciti l’eliminació de les dades, aquestes es conservaran fins la finalització de la relació.

A qui i per quin motiu podríem facilitar les teves dades a tercers? En cap cas facilitarem ni cedirem les teves dades personals a tercers. Només les utilitzem nosaltres per a la finalitat aquí comentada.

Quins són els drets de la persona interessada? La persona interessada té dret a sol·licitar l’accés a la seva informació i a l’activitat de tractament que se’n faci, així com sol·licitar-ne canvis, modificacions o eliminacions tant de les dades com del tractament d’aquestes.

Per exercir els seus drets la persona interessada pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant correu electrònic a observatoriguinardo@gmail.com i la seva petició serà atesa en un termini màxim d’un mes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s